aeh to moja pomyłka mam akl
pali się lampka kontrolki zużycia klocków- żółta
Zwiń
X
-
pali się lampka kontrolki zużycia klocków- żółta
No i dziwna sprawa.
Przed południem miałem więcej czasu i pogoda w końcu dopisała. Rozebrałem wszystko,sprawdziłem klocki /są prawie nowe/, przeczyściłem styki w kostce, przewody /nie przetarte i wyglądają na całe/, czujnik w klocku wydaje się o.k.
Po tych zabiegach włączam silnik i .... kontrolka nadal się pali.
Czy to należy skasować jako błąd poprzez komputer?MK3 2.0TDCI
-
-
Zamieszczone przez sandokan4Czy to należy skasować jako błąd poprzez komputer?A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
Trzeba się troszkę przejechać. U mnie w octavii zgasła po przejechaniu 10 km dopiero!! to nie żadna usterka. Komputer od razu nie łapie że coś na nowo podłączone.Wyprzedaż garażowa
Różności od książek przez budowlankę po części moto
https://sprzedajemy.pl/oferty-uzytko...e=60&offset=60
Większość ofert dla OCP do negocjacji :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sandokan4A czy jeśli odepnę wtyczkę to kontrolka powinna zgasnąć?A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
miałem to samo - moim zdaniem wilgoć i chyba jakiś gryzoń (albo albo..)
gaśnie w sumie po następnym przekręceniu kluczyka
wpadam w większą kałużę tyłem i świeci... nie wiem o co kaman, ale raczej średni to powód do martwienia :] (przynajmniej dla mnie)GSG
DOLOTY/ROZPÓRKI
HAMOWNIA Świątek - w trakcie realizacji
Komentarz
-
-
w sumie można odłączyć sprawdzanie stanu klocków w VCDS. Ja tak u siebie zrobiłem jak mi się pokazał błąd a mam prawie nowe klocki. Dopiero jak zdjąłem koło okazało się że miałem urwany kabelek i dlatego się zaświeciło. Teraz kabelek jest zlutowany i włączyłem na nowo sprawdzanie stanu klocków i nic nie świeci
Komentarz
-
Komentarz